Nails & Lashes by Inge

Wimperlift in Almere

wimperlift in Almere

In mijn salon verzorg ik nu ook de wimperlift in Almere. Hiermee krijg je tot maximaal negen weken prachtig gekrulde wimpers waar je niets aan hoeft te doen. Een wimperlift resulteert in een frisse, open blik waarbij je ogen groter lijken dan normaal. Er zijn geen gezondheidsrisico’s aan verbonden en de behandeling verloopt geheel zonder pijn of irritaties. Hierbij leg ik je graag uit hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat.

Hoe gaat zo’n wimperlift in Almere bij Nails&Lashes by Inge?

Allereerst maak ik je ogen schoon, om je huid te ontvetten. Vervolgens plak ik je onderwimpers af, zodat deze onaangetast blijven. Terwijl jouw ogen gesloten zijn, leg ik twee siliconenpads op je oogleden. Dan borstel ik je wimpers omhoog en plak ik ze tegen de siliconenpads aan. Ik gebruik hiervoor een vloeistof die de wimpers in deze stand verstevigt en ze tegelijkertijd een verzorgende boost geeft. Desgewenst geef ik je wimpers ook nog een extra tint mee. Na een korte inwerktijd zijn je wimpers goed gekruld en is het tijd om de vloeistof en de siliconenpads er voorzichtig af te halen. Het resultaat is direct zichtbaar en je hoeft er zelf niets aan te doen om dit zo te houden. De eerste 24 uur volgend op de behandeling is het beter dat je je wimpers niet nat laat worden en tot 48 uur erna geen mascara te gebruiken. Daarna hoef je nergens meer rekening mee te houden. Je kunt zelfs mascara op doen als je dat wilt, maar waarschijnlijk is dat helemaal niet nodig na je wimperlift.

Wat verder goed is om te weten

Na de wimperlift heb je gemiddeld zes tot negen weken plezier van je gekrulde wimpers. De duur hangt af van hoe snel jouw wimpers groeien. Nieuw aangegroeide wimpers hebben uiteraard weer een natuurlijke vorm. Zodra alle gelifte wimpers zijn vervangen door nieuwe, heb je dus weer een ‘normale’ blik. Een wimperlift in Almere inclusief tinting kost slechts €39,50. Met mijn jarenlange ervaring in de cosmeticabranche garandeer ik je een hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht voor jou. Ik hoop je gauw te mogen begroeten in mijn salon in Almere.