Nails & Lashes by Inge

Hand- en voetverzorging in Almere

Hand- en voetverzorging in Almere

Heb je last van psoriasis of eczeem? Of kan je huid wel een goede opkikker gebruiken? Dan pas ik graag een uitgebreide hand- en voetverzorging in Almere toe op jouw handen en/of voeten. In mijn salon in Almere beschik ik over een heerlijk ontspannende ruimte waar jij tot rust komt en jouw lichaam de perfecte verzorging krijgt. Schroom vooral niet om een afspraak te maken als jij psoriasis, eczeem of een andere huidaandoening hebt. Het is dan juist belangrijk om je huid goed te verzorgen en daar help ik je graag bij.

Handen en voeten spa

Door middel van een kruidenbad op basis van etherische oliën krijgt je huid extra voeding. Hierdoor wordt je huid sterker en kan het zich beter weren tegen kou en droogte. Bij de hand- en voetverzorging die ik aanbied gebruik ik oliën die geheel plantaardig zijn en geen vet bevatten. Daarentegen hebben de oliën een hoog gehalte aan mineralen en vitamines. Hierdoor worden dode huidcellen effectief verwijderd en gaat het tevens de aanmaak van schilfers en eelt tegen. Tijdens het kruidenbad worden je handen en/of voeten aangenaam zacht en voeren de essentiële oliën en het Dode Zeezout hun helende werking uit. Om deze nog meer kracht bij te zetten maak ik gebruik van een scrub op je handen en voeten. Tot slot sluit ik de behandeling af met een ontspannende massage.

Extra verzorging bij huidaandoeningen

Een gezonde huid is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en draagt daarin ook bij over hoe jij je voelt. Natuurlijk is het vervelend als je huid rode plekken en schilfers vertoont en al helemaal als dit ook nog jeukt. Dergelijke klachten worden vaak veroorzaakt door eczeem of psoriasis. Beide aandoeningen zijn naar, hoewel eczeem vaak makkelijker te verhelpen is dan psoriasis. Ook met eczeem in Almere ben je van harte welkom in mijn salon en verzorg ik je handen en voeten graag als je één van deze aandoeningen hebt. Juist dan is het namelijk van groot belang om je huid met liefde te verzorgen middels etherische oliën. Wondjes zullen sneller genezen en het gaat uitdroging tegen. Je zult zien dat je huid sterker wordt en dat deze weer gezien mag worden. Daarmee hoop ik uiteraard ook jouw zelfvertrouwen te vergroten en dat jij met trots je mooi verzorgde handen en voeten weer laat zien aan de buitenwereld.

Schoonheid voor je handen en voeten

Ik maak de hand- en voetverzorging in Almere graag helemaal af door je nagels mooi te lakken of gelnagels te zetten. Dit doe ik met net zoveel zorg en plezier voor je handen als je voeten. Mooi verzorgde nagels zijn als een sieraad van je handen of voeten en verdienen het om mee te pronken. Een uitgebreide voeten spa inclusief cosmetische verzorging krijg je al voor € 34,50 en je betaalt slechts € 10 meer als je wilt dat ik je teennagels met een gelpolish aflak. Indien je geïnteresseerd bent in een behandeling op het gebied van hand- en voetverzorging in Almere, maak dan telefonisch of per e-mail een afspraak met me. Ik zie je graag binnenkort in mijn salon, ook met eczeem, in Almere.

Prijzen

Voeten spa happy feet
(inclusief cosmetische verzorging van de voeten)
€ 34,50
Voeten spa happy feet
(inclusief cosmetische verzorging van de voeten en aflakken met gelpolish)
€ 44,50