Nails & Lashes by Inge

Gelnagels in Almere

manicure in almere

Op zoek naar gelnagels in Almere? Vanuit mijn beauty salon in Almere werk ik aan piekfijne nagels, gelnagels wel te verstaan. Met gelnagels bescherm je je natuurlijke nagel en creëer je een prachtig resultaat dat ten minste twee weken perfect blijft zitten. Wil je een mooie, glanzende lak op je gelnagels of wil je ze decoreren met unieke figuurtjes en patronen? De mogelijkheden zijn eindeloos en ik bespreek graag samen met jou hoe we jouw droomnagels kunnen verwezenlijken. Wil je juist geen poespas en je gelnagels zo natuurlijk mogelijk laten lijken? Uiteraard kan dat ook en dan bestaat de finishing touch uit een fijne, natuurlijke glans.

Gelnagels in Almere bij Nails&Lashes by Inge

Een gelnagel is een kunstnagel bestaande uit gel die bovenop je natuurlijke nagel wordt geplaatst. Voorafgaand aan de behandeling in Almere maak ik je nagels nauwkeurig schoon, duw ik de nagelriemen iets naar achteren en vijl ik je nagels. Dan breng ik de gel aan. Deze hardt snel en gelijkmatig uit waardoor je nagels ineens een stuk langer en verzorgder lijken. Vervolgens geef ik je gelnagels een kleur en beschermende toplaag, zodat ze niet snel kapot gaan. Het is geheel aan jou of je je nagels als een mooi verzorgde french manicure wilt dragen of compleet met unieke, sierlijke patronen. In mijn salon in Almere kan ik je voorbeelden laten zien van wat er zoal mogelijk is, maar natuurlijk mag je ook zelf je creativiteit erop los laten.

Wat verder belangrijk is

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de schoonheidswereld kan ik je alles vertellen op het gebied van nagelverzorging en -gezondheid. Als je voor het eerst gelnagels hebt, zul je in het begin even moeten wennen aan de lengte en stevigheid van je nieuwe nagels. Typen op het toetsenbord van je telefoon of laptop is eerst wellicht even lastig, maar dit went snel. Je kunt alles doen wat je normaal ook doet. Draag bij het bereiden van eten met felle kleuren, zoals sommige specerijen en rode bieten, bij voorkeur handschoenen. Op deze manier behoud je de kleur van je nagels goed. Gelnagels richten geen gezondheidsschade aan en het beste kun je de gelnagels in Almere bij mij in de salon weer laten verwijderen.